Selskap

Servering
Vi er så heldige at vi har tilgang på gode lokale produkter langs Den Gyldne Omvei og Trøndelagsregionen. Vi velger ut de beste produktene og setter de sammen til en smakfull og fargerik meny, som vi håper faller i smak til våre gjester. Vi tar imot grupper på minimum 12 personer for selskap.

3-retters høstmeny
Blomkål- og jordskokksuppe
(allergener: melk, hvete og rug)

Øl-braisert høyrygg av storfe
Serveres med Husfruas pølse, glaserte rotfrukter, selleripure, ovnsbakte urtepoteter, sylta løk og rødvinssaus.
(allergener: bygg, malt, melk, selleri, sulfitt)

Husfruas pikekyss
Serveres med vaniljekrem, friske bær og sorbet
(allergener: egg og melk)

Kr 560,-

Festmeny

Honning og akevittgrava laks
Sellerirotkrem, sylta grønnsaker og fenikkelsalat
(allergener: fisk, selleri, melk, sulfitt)

Kamskjellsuppe
Fenikkel og bruna kamskjell
(allergener: bløtdyr, selleri, melk, soya, sulfitt, hvete, rug)

Filet av rein
Serveres med Husfruas pølse, grønnsaker, spinat- og pastinakkpure, småpotet
(allergener: Selleri, melk, gluten, sulfitt)

Basilikum og limesorbe

Sjokoladedelice med sorbe
serveres med friske bær
(allergener: melk, hvete valnøtter, egg)

Kr 895,-

JULEBORD
Forrett:
Spekerull med camembert
serveres med fiken, honning- og glaserte valnøtter, hjertesalt og ølsirup
(allergener: nøtter, gluten, sulfitt)
kr 135,-

Akevittgrava laks
Serveres med pepperrotkrem og rugbrød
(allergener: fisk, selleri, melk, sulfitt, nøtter, gluten)
Kr 145,-

Hovedrett:
Juletallerken
Ribbe og medisterkaker, pølse, hjemmelaga surkål, svisker og krydderepler,
poteter, klassisk brun saus
(allergener: melk, selleri, sulfitt)
Kr 390,-

Pinnekjøtt
Serveres med potet, grove pølser og kålrabistappe
(allergener: melk, sennep, gluten)
Kr 545,-

Lutefisk
Serveres med ertepure, flesk, ovnsbakte poteter, lefse
(allergener: fisk, sennep, melk, gluten)
Kr 495,-

Dessert:
Husfruas karamellpudding
(allergener: melk og egg)
Kr 110,-

Julelunsj:
Tallerken med lokale råvarer
Akevitt grava laks, Edel blå og camembert fra Gangstad Gårdsysteri, krydderaprikos, Husfruas spekepølse, vaktelegg,hjemmelaget sylte, sylta rødbeter, aioli og brød

Kr 390,-

Ta kontakt for andre menyforslag. Vi serverer gjerne en god suppe med brød, en god gryte eller en buffemeny.