Selskap

For forhåndsbestilte grupper har vi åpent hele året. (minimum 12 personer)

Våre menyer:

JULEGILDE
Soya- og hvitvinsbraisert ribbe, smørstekt kål
og fenikkel, sjysaus og småpotet
Honning og akevittgrava laks, dillmajones,
pepperrotkrem og fenikkelsalat
Lokale oster, aprikos i krydderlake,
tomatmarmelade
Roastbiff, sylte og spekemat med
hjemmelaget majones,sylta løk og rødbeter
Salat, ferskt brød og godt smør
Hjemmelaget karamellpudding
(allergener: melk, gluten, nøtter, fisk)
(Husfruas varme epledrink serveres ved ankomst)
Kr 590,-


3- RETTERS MENY
Honning og akevittgrava laks
brødkrutonger, dillmajones, pepperrotkrem
og fenikkelsalat
(allergener: fisk, selleri, melk, sulfitt, gluten)

Filet av storfe
Høstens grønnsaker, spinat- og pastinakkpure,
Husfruas timianpølse, småpotet og
rødvinssaus
(allergener: selleri, melk, gluten, sulfitt)

Panacotta
Karamelliserte hasselnøtter, pasjonsfruktpurè
og salt karamell.
(allergener: melk, gluten, nøtter)
Kr 610,-

FESTMENY
Fisk og skalldyrsuppe
Fersk fisk, blåskjell og rotgrønnsaker. Serveres
med hjemmebakt brød og smør
(allergener: fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, melk
og gluten)

Filet av rein
Potetpure, rotgrønnsaker, jordskokkpurè,
saltbakt løk, solbærtrekt pære og sopp
(Allergener: Selleri, melk, gluten, sulfitt)

Sjokoladedelice med sorbet
Crumble, friske bær og solbærsirup
(Allergener: melk, hvete, gluten, valnøtter,
egg)
Kr 690,-

Vi serverer også lunsj, Inderøysodd og Husfruas storfegryte. 

Vi serverer juletallerken for de som vil ha god tradisjonell julemat      Kr 350,-