Livsnyter

Destinasjon for livsnytere
Vi er omgitt av grønne, bølgende landskap, og fra høyden hotellet ligger på nyter vi en storslått utsikt over sjøen. Idet vi senker skuldrene, kjenner vi en liflig duft spre seg fra kjøkkenet. Hvilke herligheter vil livet by på i dag?

Venninneturen går vanligvis til europeiske småbyer for å nyte mat, vin og kunst – men denne gangen er vi ikke i Italia eller Frankrike. Denne gangen har vi tatt turen til et gårdshotell langs vegstrekningen Den Gyldne Omvei på Inderøy i Trøndelag. Området er kjent for sitt vakre kulturlandskap og rikholdige tilbud innen mat, kultur og opplevelser.

Hele hotellet til deres disposisjon
Husfrua Gårdshotell lansert sine egne feriepakker, spesielt tilrettelagt for vennegjengen som reiser uten barn. Inkludert i prisen er to netter på hotell, måltider og aktiviteter. Her sover du i vakre rom, innredet i en historisk stil. Dagene fylles med kulinariske eventyr, intime kulturopplevelser, kunstverksted og sightseeing. Se programmet lengre ned!

Gårdshotellet består av kun 9 soverom; 6 soverom i trønderlåna og 3 hytter på tunet. Her får dere muligheten til å leie hele stedet for dere selv. Om dere kun har behov for 6 rom, vil dere få trønderlåna, med to stuer og romslig uteområde, til egen disposisjon.

Program for feriepakken Livsnyter
Slik kan et opphold på Husfrua Gårdshotell se ut:

Dag 1: Velkommen
Vertskapet på gården tar mot dere og forteller om kulturlivet på Inderøy. Middag serveres i trønderlånet, hvor lokale smaker står i høysetet.

Dag 2: Kultur
Lang bondefrokost.
Felles vandring i en av våre flotte kulturstier.
Privat omvisning og fortelling om Nils Aas liv og virke i Nils Aas Kunstverksted. Deretter skal dere selv få teste ut egne kreative evner.
Lunsj på Kjerringa me’ Straumen.
Kulturell overraskelse.
Akevittsmaking på Berg gård. 3-retters middag på Øyna.

Dag 3: Matsafari
Lang bondefrokost.
Matsafari langs Den Gyldne Omvei, hvor dere blir kjent med landskapet, folkene og smakene i Inderøy. Vi besøker Astrid på Gangstad gårdsysteri, som vil fortelle om ostene og by på smaksprøver.
Lunsj på Gulburet.

Bestill i dag
Telefon 40648881/ 92813615
Eller send inn din bestilling her